joi, 14 februarie 2008

din aprilie 2001

eu , la o uzina locala , aspiram la una de talie nationala , ... P C R ... oricum , pile , cunostinte relatii (pt necunoscatori) ma resemnasem ... apoi ... un telefon : te mai intereseaza sa vi la noi la uzina? zic eu ... DA ... ok , hai la noi sa vb. merg , imi place de uzina , la uzina i place de mine ... cat vrei ? atat ... ok ! de cand poti sa incepi ? de maine! Hai! Puteam sa cer de doua ori pe atat. Oricum atunci , in circumstantele acelea l-am cunoscut pe G. Apoi peste cativa ani ... m-a primit la Cluj. E un om super.Si asa va ramane ! acum pleaca la ceva mai bun poate ... toti trebuie sa plecam o data si odata ... la ceva mai bun ... din mai multe locuri poate ... doar nu ne pensionam de aici nu ? :D

miercuri, 13 februarie 2008

Lore si Papini

merge treaba :) lore si-a scris ceva de Papini ( si apoi a detaliat cine-i ala pt necunoscatori :P ) sa vedem care va fi amploarea fenomenului si cine din pro de la noi isi va mai face blog. Oricum Lore , recita din poezia cu Papini de parca ar fi citit`o acu 3 minute :)

3,2,1 ... Start !

Nah cum ziceam si pe blogu lu` Adi ma cam lupt cu chestia asta a mea , nu cred ca o sa scriu mare lucru pana nu il fac sa arate bine ; tot aleg dintre tot felu de template-uri si cand gasesc unu ok , nu merge ba ca nu`i xml ba ca da site`u tot felu de erori ... asa ca dau cu sapa in continuare sa il fac sa arate bine !